Nye indlæg

Singlelivet - en blog med tips og tanker

To bøger med scoretricks for mænd

23-09-2013
Den danske cand. merc. psyk. Jacob de Lichtenberg har netop udsendt bogen "Datingens psykologi - hemmeligheden til succes med kvinder".
 
Forlaget skriver bl.a.:
"Psykologer har i over 50 år forsket i, hvad der giver succes i dating, men mange af forskningsresultaterne er gemt i store afhandlinger og svært sprog. Denne bog hjælper dig derimod til let at forstå psykologien i dating. Gennem historier, forskningseksperimenter, bagvedliggende psykologisk teori og masser af eksempler gør den dig i stand til at date mere og date bedre, så du får succes med kvinder og dine forhold."

"Hej, jeg hedder Jacob. Jeg ved godt, det lyder underligt det her, men jeg lagde mærke til dig, og jeg synes du ser rigtig sød ud. Har du lyst til at tage på date med mig?" - Det er en scorereplik, der faktisk virker, viser forskningen.

Hør hvordan Jacob de Lichtenberg selv fortæller om bogen til Michele Bellaiche i TV2s Go' Aften Danmark, 12. september 2013: http://go.tv2.dk/2013-09-12-ny-forskning-her-er-den-bedste-scorereplik


SPILLET
Vil du slippe lidt billigere end de 300 kr. "Datingens psykologi" koster - og måske gå lidt hårdere til værks, - kan du købe den tre år gamle, "Spillet - Scorekunstnernes hemmelige verden set indefra". Den fås nu til 155 kr.

Forlaget skriver:
"Bestselleren Spillet eller The Game fra Neil Strauss var med til at definere begrebet "en pickup artist", dvs. en mand, der studerer videnskaben at score piger. Og det er netop denne viden, Neil Strauss deler ud af i Spillet. Spillet er fascinerende, underholdende og skræmmende læsning. Du får præsenteret alle de teknikker, der gjorde Neil Strauss i stand til at nedlægge flere kvinder på et år, end de fleste mænd gør i en hel menneskealder. Samtidig er bogen også en advarsel om ikke kun at fokusere på at score."

I videoen "Secrets of a Pick-Up Artist" herunder ser du et morsomt eksempel på, hvordan Neil Strauss' principper kan bruges i praksis!


Kategori: Bøger
 

Meld dig ind i vores singleklub og få et drys af festlige oplevelser!

Mix-Double Singleklub