Nye indlæg

Singlelivet - en blog med tips og tanker

Mormor på mandejagt

13-09-2019
DR stiller i en miniserie spørgsmålet, "Kan man finde den store kærlighed, når man er i livets efterår?"
 
1. episode
Judith på 70 har i hvert fald besluttet sig for, at det skal lykkes for hende. Også selvom gamle hjertesorger lurer under overfladen, og Tinder byder mere på frække tilbud end egentlige kærestepotentialer. 74-årige Susan er også fast besluttet på at hun skal have én at dele livet med. Men det kan være svært at finde en mand, der kan leve op til alle hendes krav. I Odense har 68-årige Bente udstyret sig med bil og båthorn i jagten på den rigtige mand. For om man er 14, 26, 35 eller 70, så er jagten på kærligheden den samme: svær, følsom og rigtig, rigtig sjov.
 
2. episode
70-årige Mona er taget helt til Kreta i jagten på en mand, som kan leve op til hendes ungdommelige sind. Judith skal på sin anden date med Kaj og prøver samtidig at navigere i datinglivets mange fristelser. Susan skal på sit livs første blind date og er fast besluttet på at give manden en fair chance. Men han slipper dog ikke for at svare på hendes gennemarbejdede liste af meget specifikke spørgsmål.
 
3. episode
På Kreta har Mona sat jagten ind på underboen Poul. Susan er taget på fisketur, for at finde ud af om hun og flirten Gordon skal tage deres forhold et skridt videre. Bente er taget med singlevennerne til Kandis-koncert, for at kigge efter mænd. Og Judith inviterer Kaj forbi til en dans, for at få gang i flirten.
 
 

Kategori: TV og video
 

Meld dig ind i vores singleklub og få et drys af festlige oplevelser!

Mix-Double Singleklub