Om Mix-Double

Mix-Double blev dannet i København i 1995.
 
Foreningens formål er at samle en flok velfungerende, uhøjtidelige singler, der har initiativ og er aktive, og danne et netværk, som giver mulighed for aktiviteter og socialt samvær.
 
Vi er til næsten alt - lige fra baller i marmor på Thorvaldsens - over prøvesmagning af spiselige svampe i Hareskoven - til quindelig luftguitar i forsamlingshuset.
 
Medlemstallet svinger naturligvis, men ligger som regel omkring de 100, og altid nogenlunde lige mange mænd og kvinder i alderen 50+.

Mix-Double er således ikke en stor singleklub. Til gengæld ser man ofte kendte ansigter, sådan at der også opstår venskaber i klubben. Medlemmerne kommer fra København og omegn, enkelte bor længere væk.
 
Mix-Double drives som en nonprofit forening uden aflønning af bestyrelse og andre aktive.
 

Klubbens struktur

Beskeder fra klubben sendes altid via e-mail.
 
Vi mødes til planlægningsmøder to-tre gange om året, hvor de fleste kommende aktiviteter fastlægges. Et af møderne er samtidig generalforsamling for foreningen Mix-Double, hvor formanden aflægger beretning, forelægger regnskab og budget, og hvor der er valg til bestyrelsen som i alle andre foreninger.
Men der er også plads til spontane indfald. Du kan selv udsende e-mail ("Spontan-mail") fra hjemmesiden til alle klubbens medlemmer, hvis du pludselig har fået en god ide.
 

Eksempler på hvad vi har lavet

 • Fester: Forårsfest og efterårsfest er faste programpunkter, men vi går aldrig af vejen for en god fest.

 • Cocktailparty, hvor galla-roberne bliver "shaken" og "stirred".

 • Vin- og ølsmagning. Kender du forskellen på bajer og bouquet?

 • Julefrokost og Skt. Hans - også faste programpunkter.

 • Weekendt- eller endagsture på cykel eller med fly eller bil. For eksempel Gilleleje - Karrebæksminde - Falster - Bornholm - Skåne - Berlin - Prag - Barcelona - Hven.

 • Byvandringer i København. Historisk vingesus, tårne og trisser, og nidstirring af sagesløse bygninger.

 • Madaftener privat eller på restaurant: Vagtler i sarkofag og håndfangede herregårdsøsters. - Vi tager også gerne på den årlige madmesse.

 • Koncerter: Schubert, Shu-Bi-Dua og "shaking all over". Jazzfestival og Det kongelige Teaters åbne ballet- og operaarrangement.

 • Skøjteløb (i vådt og tørt) og bowling. Introduktioner til golf og tango.

 • Kanoture på Mølleåen.

 • Sangaftener, biografture og kunstudstillinger.
 
Har du fået lyst til at være med, så klik på "Bliv medlem". Det koster 150 kr. pr. år. Efter betaling får du adgang til medlemssiderne, herunder programmet med kontaktinformationer, ligesom du kommer med på vores email udsendelsesliste, hvor alle løbende informationer fra foreningen kommer.
 
Du kan være med til at planlægge de kommende aktiviteter!


 

Meld dig ind i vores singleklub og få et drys af festlige oplevelser!

Mix-Double Singleklub